Çifti Elif dhe Halil Wbrahim Aksoy nga Hatay, humbën jetën natën e dasmës së tyre.

Dasma e Elif dhe Halil ishte të dielën. Ai bleu një shtëpi në Iskenderum. Vëllai i nuses tha se motra e tij Elif Aksoy vdiq natën e dasmës.

Murat Bilge tha: “Këtu binte borë atë natë. Ata thanë “rruga është e mbyllur”. Pasi motra ime jetonte te vjehrra, ajo shkoi në Iskenderun rreth orës 3.30 të mëngjesit.

Ajo që ka mbetur nga nusja dhe dhëndri, të cilët humbën jetën natën e dasmës, janë fotografitë dhe pamjet e bëra disa orë para tërmetit.

Pamjet tregojnë çiftin e martuar duke hyrë në sallë dhe duke kërcyer.

Një fotografi e familjes Bilge e dyfishoi dhimbjen. Mësohet se 5 nga 6 personat në foto kanë vdekur dhe një vajzë ka shpëtuar me lëndime.