Sa më shumë kalojnë minutat, aq më shumë shtohen emocionet.

Edhe pse jemi disa orë përpara ndeshjes, tifozët kanë filluar të grumbullohen.

Kudo shikon flamuj kuqezi, dhe entuziazëm të madh me këngë patriotike.

Shqipëria pret sonte në shtëpi Ishujt Faroe, në një sfidë që do të kthehet në festë, për shkakun se djemtë e Sylvinhos kanë siguruar një biletë për në Europian.