Bilance lufte përgjatë derbit Atletiko Nacional-Amerika De Kali. Raportohet se 89 persona kanë mbetur të plagosur, pas përleshjes së tifozëve në stadium me policinë.Ngjarja e rëndë u regjistrua në Kolumbi.

Ndërkohë, ndeshja përfundimisht u shty për shkak të situatës së jashtëzakonshme.Incidentet e shumta që ndodhën si brenda dhe jashtë stadiumit e bënë të pamundur zhvillimin e derbit.

Për më tepër shikoni pamjet aspak normale të përplasjes së ashpër mes tifozëve dhe policisë. Skena që ngjajnë me një arenë lufte.