Jozefina Topalli sapo ka mbërritur në selinë e PD-së, për t’u takuar me ish-kryeministrin Sali Berisha.

Berisha ka zgjedhur të qëndrojë sot në seli dhe jo të shkojë në gjyq, ku është thirrur për privatizimin e ish-Kompleksit Partizani.