Pamje tronditëse janë publikuar nga zona ‘aliene’ 51 në SHBA. 2 milionë amerikanë nënshkruan një peticion për të hyrë në forcë dhe zbuluar ato që ushtria fsheh aty.

Por qoftë për mirë apo për keq, kjo nuk u realizua pasi ata që afroheshin aty mund ta kishin pësuar keq.

Dhe në fakt në atë grumbullim u mblodhën vetëm rreth 150 vetë, çka e kompromentoi pak moton “Askush nuk na ndal dot!” që kishte lëvizja, shkruan me ironi rrjeti britanik sUnilad.

I vetmi person që mblodhi kurajon për të kaluar mes portës ishte një grua 60-vjecare amerikane që tashmë përballet me një gjobë $1000 për kalim të jashtëligjshëm prone.

Një tentativë e ngjashme shihet në video e një babe e biri me motoçikleta që kur i afrohen zonës Area 51 gjenden përpara ushtarëve të armatosur.

Motoçiklistët urdhërohen të ngrejnë duar lart teksa ushtarët nxjerrin armët e tyre dhe kontrollojnë të ardhurit.

Dyshja nuk pëson gjë përveç kërcënimeve e fjalorit vulgar të ushtarëve të cilët i urdhëruan të marrin motoçikletat e të “zhduken prej këndej”.

Baza Area 51 dyshohet prej kohësh si një vend i mbajtjes së alienëve dhe UFO-ve që kanë ardhur në tokë gjatë viteve.

Deri para pak vitesh qeveria amerikane nuk pranonte ekzistencën e bazës ‘Area 51’ dhe nuk do ta bënte kurrë po të mos kishin dalë informacionet në rrjet.