Varianti i ri, “Delta” po kërcënon për një valë tjetër të COVID-19 në të gjithë botën.

Në Londër dhe Paris kanë shpërthyer protesta masive për të mos lejuar më masa kufizuese.

Vaksinimi duket si i vetmi shpëtim nga kjo situatë, por varianti “Delta” ka sjellë sërish rritje të rasteve.

Edhe në Australi ku po ndihen efektet më të rënda të valës së re, qytetarët janë ngritur kundër masave Lock-Down të ndërmarra.