Një ngjarje e pazakontë dhe e turpshme ka ndodhur në Greqi, ku një burrë ka hyrë në një supermaket lakuriq.

Ngjarja ka ndodhur në një supermarket në Atikën Perëndimore dhe videoja ka bërë bujë në të gjitha mediat greke dhe jo vetëm.

Po ashtu sipas Poltic gr, thuhet se burri ka probleme të shëndetit mendor por ende mbetet një informacion i pakonfirmuar.