Ministri i Bujqësisë dhe Pylltarisë në Turqi, Vahit Kirici, është pritur jo fort mirë në zonat e prekura nga tërmeti.

Teksa ishte në një vizitë në Adana, ministri turk hasi në rezoltën e qytetarëve të cilët kërkonin më shumë vinça për të ndërhyrë në zonat e tërmetit.

A nuk jeni ju shteti? A nuk ke mundur të na sjellësh një vinç?”, dëgjohen duke bërtitur qytetarët.