Kryeministri Edi Rama është pritur në një takim nga kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës gjatë një vizite që shefi i qeverisë shqiptare po zhvillon në Prishtinë.

Mediat në Kosovë thotë se takimi mes kryetarit të PS dhe të AAK është mbajtur me dyer të mbyllura.

Kujtojmë se Kryeministri Edi Rama dhe Ramush Haradinaj kanë patur përplasje në të kaluarën për çështjen e diskutimit të kufijve të Kosovës.