Robert Berisha së fundmi ka reaguar rreth mesazheve të publikuara nga menaxheri i Xhensila Myrtezajt, një orë para se këngëtari të futej në “Fermavip”, i cili ka treguar se “braktisja” e këtij “reality show” ishte e planifikuar.

Gjatë një interviste në “ATV”, moderatori i përgënjeshtroi lajmet duke thënë që djali në fjalë nuk është menaxheri i Xhensilës, por thjesht një recepsionist dhe sipas tij, ai e ka përdorur këtë situatë për t’u bërë i famshëm.

“Ai është një recepsionist. Menaxheri është një gjë e madhe. Ai ka pasur dëshirë që të bëhet i njohur. E ka përdorur për t’u bërë i famshëm. Paskam gabuar se Xhensila e ka bërë për inatin tim, të Besit apo produksionit”, – u shpreh këngëtari.

Ndonëse tregoi se ka një marrëdhënie të mirë me Xhensilën, Roberti tha se këngëtarja është bërë e njohur falë lidhjes me Bes Kallakun dhe për këtë ajo duhet ta falënderojë atë ditë e natë.

“Xhensila ka qenë e re kur është njoftuar me Besin, famën e ka krejt prej Bes Kallakut. Paradite e pasdite t’i thotë faleminderit Bes Kallakut. Sepse Xhensila ka qenë një çikë e re që s’e ka njohur askush”, – tha Roberti.