Zjarri në masivin e pyjeve në fshatin Pishë të Fierit vazhdon të jetë aktiv, teksa 2 avionë “Kanadair” të ardhur nga Greqia po punojnë për shuarjen e tyre nga ajri.

Nga zjarret rrezikojnë që të digjen 2 shtëpi, ndaj dhe po punohet intensivisht në mënyrë që flakët të mos përhapen në banesa.

Ndërkohë aktiv vijon të mbetet dhe zjarri në fshatin Përtiq të Fierit, për shuarjen e të cilit po punojnë 40 forca të ushtrisë.