Një nuse dhe dhëndër, festa e dasmës së të cilëve përfundoi në tragjedi pasi një zjarr vrau më shumë se 100 të ftuar të tyre, janë të shkatërruar dhe nuk mund të jetojnë më në komunitetin e tyre.

Revan, 27 vjeç dhe nusja Haneen, 18, ndihen “të vdekura brenda” pavarësisht se i mbijetuan zjarrit, i cili filloi brenda një sallë të mbushur plot dasma në Qaraqosh, provincën Nineveh në Irakun verior.

Revan tha për Sky News se humbi 15 anëtarë të familjes së tij në zjarr, duke shtuar se nusja “nuk mund të flasë” pasi humbi 10 të afërm, përfshirë nënën dhe vëllain e saj. Në gjendje kritike është edhe babai i saj.