Një nxënës “hero” i klasës së shtatë shpëtoi jetën e shokëve të tij të klasës pasi mori kontrollin e autobusit të shkollës në momentin që pa se shoferi i mjetit ra pa ndjenja pas timonit.

“Daily mail” shkruan se Dillon Reeves, 13 vjeç, ishte duke u kthyer për në shtëpi nga shkolla e mesme Carter në Warren, Massachusetts, së bashku me 66 studentë të tjerë kur shoferi i tij i autobusit u zbeh dhe humbi ndjenjat të mërkurën pasdite.

Pamjet treguan shoferin duke njoftuar në radio se ndihej ‘i trullosur’ dhe se do të tërhiqej. Para se të ndalonte, atij i ra të fikët.

Për disa sekonda autobusi vazhdoi ngadalë drejt derisa 13-vjeçari nxitoi për të marrë kontrollin. Studenti i guximshëm gjeti shpejt pedalin e frenave dhe parkoi autobusin në Bulevardin Masonik.