Opinionisti i “BBV”, Arbër Hajdari merr shumë shpesh pyetje lidhur me banorët e Big Brother Vip dhe opinionet e tij lidhur me situatat brenda shtëpisë.

Së fundmi ishte i ftuar në “Kurthin e Piter Panit”, ku u përball sërish me pyetjen se për cilin nga banorët bënte tifo.

‘Për kë bëje tifo në Big Brother?’, pyeti njëri nga fëmijët.

“Më është bërë disa herë kjo pyetje dhe e kam thënë, besoj se jam i sinqertë këtu. Nuk kam pasur ndonjë të preferuar”, tha Arbri duke thënë se ai që fitoi spektaklin, Ilir Shaqiri ishte më i duruari dhe e meritoi fitoren.