Kryeministri Edi Rama ka shpërthyer ndaj opozitës me gjuhë ofenduese, duke i cilësuar “gomarica” që vijnë vërdallë.

Ai u recitoi dhe një poezi, ku ndër të tjera tha: “A do qumësht a do dhallë, gomaricat vijnë vërdallë