Protesta e opozitës ka agravuar në dhunë dhe përplasje të forta me policinë.

Ata kanë tentuar të shkatërrojnë kordonin e krijuar nga uniformat blu.

Mbështetësit më pas kanë nisur të godasin me grushte policinë dhe duke i shtyrë.

Deputeti democrat Klevi Balliu është përplasur me policinë, duke iu bashkuar mbështetësve të tjerë.