Aktori i Teatrit Kombëtar, Lulzim Zeqja është përfshirë në një aksident automobilistik ditën e sotme.

Bëhet me dije se shfaqja “Edmond”, ku merr pjesë aktori Zeqja, do të anulohet për shkak të pamundësisë së tij për të performuar.

Lajmin e ka bërë publik, Teatri Kombëtar në faqen zyrtare në Facebook, ku dhe thekson se aktori gjendet në gjendje të mirë shëndetësore.