Amos Zaharia është një nga emrat më të përmendur e më të suksesshëm në fushën e artit, teksa u komentua gjatë edhe për eksperiencën e tij në edicionin e dytë të “Big Brother VIP”.

Në një nga intervistat e tij së fundmi në emisionin “Fitstation”, Amosi foli si rrallë herë për jetën përtej formatit, duke zbuluar edhe raportet me ish-banorët.

Moderatorja: Shikojmë ish banorë që kërkojnë vëmendje në çdo formë dhe pse formati ka përfunduar, shohim dhe një Amos që ka zgjedhur të vazhdoj punën e tij, jetën e tij sikur s’ka qenë pjesë e këtij formati ndonjëherë.

Amos Zaharia: E rëndësishme si i thonë asaj shprehjes është të mos fluturosh me pras. Nuk është çështje protagonizmi, është ideja e famës, shikoni se po ha një vezë, shikoni sa bukur po takoj filanin.

Moderatorja: Si i ke raportet me ish banorët, veçanërisht me Dean?

Amos Zaharia: Miqësi janë ato që krijohen që në fëmijëri, miqësi kam ruajtur me Oltën ose me disa ish aktorë, me personzhe të tjerë nuk kam ruajtur miqësi, as shpenzoj kohë me ta!