Një aksion i policisë së shtetit në bashkëpunim me Prokurorinë e Posaçme (SPAK) ka sjellë arrestimin e ish-Drejtorit të Policisë, Erzen Breçani, dhe 11 efektivëve.

Ndalimi i tyre vjen pas zbardhjes së përgjimeve të Sky ECC.

Megjithatë pritet një njoftim zyrtar i Policisë së Shtetit për të mësuar më shumë detaje.