Bray Wyatt, ylli amerikan i mundjes, vdiq nga një atak në zemër në moshën 36-vjeçare.

I njohur gjithashtu si “Fiend”, emri i tij i vërtetë ishte Windham Lawrence Rotunda . Në vitin 2007 ai fitoi Kampionatin Botëror të Mundjes Argëtuese . Ai ishte nga një familje mundësish profesionistësh dhe kishte ndjekur gjurmët e gjyshit të tij Blackjack Mulligan, babait Mike Rotunda dhe dy xhaxhallarëve, Barry dhe Kendall Windham.

Performanca e tij e fundit televizive u zhvillua në Royal Rumble 2023. Ai kishte munguar në skenë për disa muaj pasi, dhe pas infektimit me Covid, kishte probleme me zemrën.