Ministri i Drejtësisë, Ulsi Manja ka dënuar dhunën ndaj avokatit të Sali Berishës, Sokol Mëngjesi. Me anë të një postimi në Facebook, Manja thekson se çdo formë dhunë meriton ndëshkimin e drejtësisë.

“Çdo formë dhune mbi avokatët meriton ndëshkimin e drejtësisë!

Mbështes fjalë për fjalë Dhomën Kombëtare të Avokatisë, për dhunën e ushtruar mbi avokatin dhe pedagogun, Sokol Mëngjesi!”, shkruan Manja.