Disa raketa janë nisur drejt Izraelit nga Libani jugor, raporton Reuters, duke cituar tre burime të sigurisë. Një burim sigurie tha se bombardimi u krye nga fraksionet palestineze.

Granatimet po goditnin zonën jugore nga e cila u lëshuan raketat. Është dita e tretë radhazi e dhunës përgjatë kufirit Libano-Izraelit, me ditën e djeshme më vdekjeprurëse që nga lufta e vitit 2006.

Gjashtë persona u vranë, tre anëtarë të Hezbollahut, një oficer izraelit dhe dy militantë palestinezë.