MAS Net SHPK për zyrën në Durrës kërkon OPERATORE CALL CENTER
për një fushatë të re të shitjeve telefonike për produkte bukurie, kujdesi për trupin, mirëqenien, dietën dhe stilin e jetës.

Kërkohet njohja e shkëlqyer e italishtes së folur.

Përvoja e mëparshme në një qendër telefonike është e mirëpritur.

Soft skills: qëndrim i fortë ndaj shitjeve, aftësi komunikimi, orientim rezultati.

Puna me kohë të pjesshme 6 orë (mëngjes) ose 6 orë (pasdite)

Orari i punës 9-15 / 15-21

Pagesa 300 lekë neto/orë + bonus

Dergoni CV ne [email protected] ose ne numrin Whatsapp +355697035236

Adresa: MAS Net SHPK – Rruga Anastas Durrsaku, Lagja 1 – Durrës