Kompania “Përparimi” sh.a, me qendër në Shkozet, pranë shkollës profesionale “Beqir Çela” është kompania më e madhe në Shqipëri për përpunimin e telit.

Kompania ka ndërtuar dhe vazhdon investimet në fabrikën e re moderne me të njejtin profil në sektorin Rinia në Durrës.

Kompani kërkon të punësojë staf të ri. Paga dhe kushtet e punës janë mjaft të mira dhe puna e sigurtë në vazhdimësi.

Për çdo informacion telefononi tek numri 068 60 20 420.