Orkestra e harqeve të Durrësit do të mbajë për dashamirësit e muzikës një koncert instrumental mbrëmjen e së shtunës.

Nën drejtimin e dirigjentit Petrika Afezolli, instrumentistët durrsakë do të interpretojnë vepra të kompozitarëve vendas dhe të huaj si V.S.Tole, M. Kuriçi dhe A.Dvorak etj.

Koncerti nis në orën 19.00.