Dy të rinj janë arrestuar nga policia britanike pasi u kapën në një fermë kanabisi. Në pranga kanë rënë 26-vjeçari Astrit Baja dhe 28-vjeçari Desar Xhakolli.

Në banesë u gjet lëndë narkotike me vlerë mbi 100,000 £.

Mediat e huaja shkruajnë se dy shqiptarët u futën ilegalisht në Britani nëpërmjet kamionëve. Më pas janë përfshirë në trafikun e narkotikëve.

Të dy të rinjtë pranuan se kujdeseshin për lëndën narkotike, pasi e panë si të vetmen mundësi për të siguruar jetesën.