Një video me pamje të rënda qarkullon së fundmi online, ku shikohet se si një mashkull i paidentifikuar godet me tërbim një femër.

Nuk ka siguri absolute se ku dhe kur ka ndodhur ngjarja në fjalë, por sipas komentuesve dyshohet se ka ndodhur në Prizren.

Një qytetar ka mbetur i shokuar nga ngjarja dhe e ka filmuar atë. Nga pamjet duket se si mashkulli në një moment godet fort me grusht në fytyrë vajzën e pambrojtur.

Ai e dhunon edhe më tej gjatë ecjes dhe më pas futen të dy në një shtëpi.