Dënohet me burgim të përjetshëm Koço Buzo, ish efektivi i policisë që ekzekutoi me kallashnikov gruan e tij Liljana Buzo.

Koço Buzo ekzekutoi bashkëshorten e tij në vitin 2021 në Elbasan me kallashnikov menjëherë sapo kishin dalë nga një seancë gjyqësore për procedurë të divorcit mes tyre.

Gjiathshu ai plagosi edhe dy persona të tjerë, një kalimtar i rastit, Gëzim Toçilën dhe Adriatik Kolën.