Elhaida Dani ka vendosur të bëjë një ndryshim me mbarimin e verës dhe pushimeve. Këngëtarja ka prerë flokët shkurt dhe rezultatin e ka treguar në Instagram.

Elhaida duket shumë e kënaqur me pamjen e re dhe duhet thënë se edhe flokët e shkurta i shkojnë shumë.

Për më tepër look-un e ri ja ka pëlqyer edhe Lediani. “Yll”, i komenton ai.