Bashkia Durrës ka shpallur emrat e kandidatëve që do t’i nënshtrohen konkursit në datat 15 dhe 20 prill për përzgjedhjen e emrave fitues për disa vende të lira pune në institucionin e qeverisjes vendore.

Të dy konkurset, ai i ditës së nesërme dhe ai që do të zhvillohet të mërkurën e javës së ardhshme, do të zhvillohen në ambientet e bashkisë, në orën 10.00.

Më poshtë lista me emrat e kandidatëve të përzgjedhur, e publikuar në faqen zyrtare të bashkisë:

Lista e kandidatëve të përzgjedhur për konkurim e datës 15.04.2022 dhe 20.04.2022

Për pozicionet Ngritje në Detyrë:

Andi Xhelilaj

Arlind Vata

Floreta Kërtusha

Odeta Xhakollari

Velika Budini

Konkurimi do të zhvillohet në datë 15.04.2022 në ambjentet e Bashkisë Durrës në orën 10.00. Rezultatet e konkurimit do të dalin në datë 19.04.2022.

Për pozicionet Specialist:

Afërdita Skonja

Alba Zeneli

Alda Zyferi

Amadeo Marku

Andi Çangu

Andi Karaboja

Anila Lleshi

Anxhela Latifi

Artan Hysa

Arieta Zahiri

Bleona Hysa

Brisilda Lekli

Brunilda Gripshi

Brunildo Durmisha

Daniel Lyla

Daniela Kukaj

Drita Çuni

Eda Murja

Ekzona Demko

Elda Ferizi

Elisa Metani

Elona Hima

Elona Myrto

Emilian Kapxhiu

Enli Kaculi

Erlis Cani

Ermal Canaj

Esnaida Mullaj

Esmeralda Bejdolli

Fabio Ibrahimi

Filip Buraku

Gerald Kaҫi

Helion Besho

Irgen Kërcuku

Jankica Ejupi

Kejdi Bardhi

Ketrin Jani

Ketrina Sota

Klara Vezi

Kristina Vila

Krisald Rusha

Mario Bakiu

Mirsad Vokshi

Mustafa Gjoka

Odeta Haskasa

Ornela Gashi

Romeo Kallbaqi

Saimir Sallaku

Sara Kuqi

Skerdi Maksuti

Sonila Vrioni

Velika Budini

Xhoena Shtambari

Konkurimi do të zhvillohet në datë 20.04.2022 në ambjentet e Bashkisë Durrës në orën 10.00, do të zhvillojnë konkurimin me shkrim kandidatët nga germa A deri tek germa E dhe kandidatët e tjerë në orën 1100.Rezultatet e konkurimit do të dalin në datë 27.04.2022.