Në fund të muajit janar, Policia Bashkiake Durrës shpalli konkursin për plotësimin e 38 vendeve vakante të punës në këtë strukturë (1 vend vakante për inspektor dhe 37 vende vakante për polic).

Ditën e sotme, në faqen e bashkisë Durrës është publikuar lista me kandidatët e interesuar për këto pozicione.

Për pozicionin polic bashkiak konkurojnë plot 92 kandidatë femra dhe meshkuj, ndërsa për pozicionin inspektor janë vetëm 4 kandidatë në garë.

“Testimi me shkrim do të zhvillohet më datë 19.02.2021, në orën 10.00 për 30 aplikuesit e parë, në orën 11.00 për 30 të dytët dhe në orën 12.00 për aplikuesit e tjerë, në ambjentet e Bashkisë”,– shkruhet në njoftim.

 Për pozicionin Inspektor:

 1. Almarin Kulla
 2. Erion Zotaj
 3. Erion Leka
 4. Francis Llaҫi

   Për pozicionin Polic:  

 1. Alban Gryka                
 2. Alban Musta               
 3. Albert Suli                    
 4. Aldo Gorica
 5. Aldo Toҫi
 6. Amarildo Gega
 7. Andi Kabetaj
 8. Arben Bakillari
 9. Arben Lala
 10. Arber Lekli
 11. Ardian Hasa
 12. Ardiol Meҫe
 13. Ardit Muhameti
 14. Artan Abdyli
 15. Asqeri Nelaj
 16. Besa Hoxha
 17. Bledi Masha
 18. Dashamir Hyka
 19. Dashamir Kalluҫi
 20. Deivid Çuҫi
 21. Denis Kaprelli
 22. Denisard Sulollari
 23. Derand Isaku
 24. Dhionis Simoni
 25. Dilaver Mera
 26. Dorian Beqiri
 27. Edison Gjoka
 28. Emin Çollaku
 29. Ensuida Doksan
 30. Enxhi Shehu
 31. Erald Met’hasani
 32. Eralda Dema
 33. Eriol Kuҫi
 34. Erlin Miraka
 35. Ervin Hima
 36. Ervin Mushketa
 37. Ervin Preҫi
 38. Ervis Izvira
 39. Esmeralda Rrodhe
 40. Fasli Koka
 41. Franci Kurti
 42. Francis Llaҫi
 43. Fred Nura
 44. Genti Kryemadhi
 45. Gëzim Bukova
 46. Goris Shtambari
 47. Hamza Keҫi
 48. Hasan Peza
 49. Henri Xhaferi
 50. Hermes Dollënga
 51. Iljaz Hoxha
 52. Indrit Çerma
 53. Jokida Mati
 54. Keisi Tira
 55. Keti Metollari
 56. Klajdi Bregu
 57. Klevis Farruku
 58. Klevis Koҫimare
 59. Klidjan Shabanllari
 60. Laurel Krasniqi
 61. Ledio Koҫi
 62. Leonard Gorreja
 63. Linda Kilica
 64. Loris Koprencka
 65. Luan Kavaja
 66. Lulzim Hasa
 67. Marsel Veliaj
 68. Mehdi Demiri
 69. Mirosh Kullolli
 70. Mirzan Mataj
 71. Muhamet Zeqiraj
 72. Orges Skëndaj
 73. Realdo Vrioni
 74. Redi Canollari
 75. Rei Caka
 76. Rexhep Sulaj
 77. Saimir Mushtekna
 78. Saimir Myzini
 79. Samir Rahi
 80. Samuel Xhaibra
 81. Santi Rexhepi
 82. Serxhio Mina
 83. Shkëlzen Kaja
 84. Skënder Alikollari
 85. Skënder Domi
 86. Stiven Haxhija
 87. Suat Pupa
 88. Tauland Dobra
 89. Terenc Dardha
 90. Vasken Bucaj
 91. Xhoan Basho
 92. Zini Kurti