Presidenti turk Rexhep Tajip Erdogan paraqiti sot në Asamblenë Kombëtare një projektligj për ratifikimin e pranimit të Suedisë në NATO, njoftoi presidenca turke.

“Protokolli i pranimit të Suedisë në NATO u nënshkrua më 23 tetor 2023 nga presidenti Recep Tayyip Erdogan dhe u dërgua në Asamblenë e Madhe Kombëtare”, thuhet në postimin e presidencës në platformën X.

Protokolli për anëtarësimin e Suedisë në NATO u nënshkrua nga Presidenti Recep Tayyip Erdoğan më 23 tetor 2023 dhe iu referua Asamblesë së Madhe Kombëtare të Turqisë.