Nga Mentor Kikia

Eshte merite e madhe qe edhe ne mort te korresh sukses politik.

Psh: Ministrja e Turizmit ketu duhej te ishte mbuluar me perçe. Jo per shkak te besimit ferar, por qe te mos e shikonin.

Ky djali qe po e vajtojne keta, do te ishte gjalle e mire sot, nese ne plazhe do te kishte roje plazhi, “Lifeguard”, do te kishte kordone sigurie qe tregojne deri ku mund te notosh….

Por meqe nga keto gjera te jashtme ne plazhet tona nuk ka, nje djale u mbyt per te shpetuar vellain e vogel.
Keta qe duhet te vendosin ”Lifeguard” dhe qe sot duhet te mbajne pergjegjesi per nje te ri te mbytur, tani po shkojne te qajne e ta shpallin hero.

Ose…..

Nese e gjitha ishte thjeshte nje fatkeqesi, cfare ka ketu per te bere heronj?

Apo Shkurte Pal Vata, Adem Reka, Isuf Plloci… ca njerez qe vdiqen thjeshte duke punuar u bene Heronj.