Pas përfundimit të protestës së thirrur nga opozita ditën e sotme ka nisur edhe pastrimi i bulevardit para Kryeministrisë, ku ndër mbetjet e ngelura janë dy manekinët me fotot e Ramës dhe ish-agjentit të FBI-së Charles McGonigal të cilët ishin veshur me rrobat e burgut nga protestuesit e opozitës.

Këto manekinë janë mbledhur nga punonjësit e Pastrimit të Bashkisë pas largimit të kreut të Partisë Demokratike Sali Berisha dhe gjithë mbështetësve të tij nga bulevardi.