Suksesi i lojtarëve dhe skuadrave matet me numrin e trofeve që fitojnë edhe pse numri i trofeve nuk përcakton qartë nivelin e aftësive individuale.

Ditën e djeshme, Messi shtoi një tjetër trofe në numër duke fituar Superkupën e Francës me Paris Saint-Germain, duke iu afruar edhe më shumë kreut të renditjes së lojtarëve me më shumë çmime në karrierën e tij. Në lidhje me një ngjarje të tillë, le të hedhim një vështrim se kush është në pesëshen e parë në këtë tregues.

Maxwell – 37 trofe
Hossam Ashur – 39 trofe
Andres Iniesta – 39 trofe
Lionel Messi – 41 trofe
Dani Alves – 43 trofe