Autoritetet shëndetësore në Greqi kanë publikuar shifrat përsa i përket situatës së COVID-19 atje.

Mësohet se gjatë 24 orëve janë 591 të infektuar.

Ndërkohë janë regjistruar 21 viktima, 10 më shumë se dje, dhe ky nivel mbetet shqetësues për autoritetet greke.

Lajmi i mirë është se numri i të intubuarve nëpër spitale vijon të jetë ulet duke shkuar në kuotën e 360 të tillëve së fundmi.