GJERMANI– Qyteti i Hamburgut në Gjermani është bërë mikpritësi i kongresit të hakerave nga e gjithë bota.

Të njohur ndryshe edhe si Klubi i Kaosit Kompjuterik apo 29C3, anëtarët e tij mblidhet çdo vit për të shkëmbyer eksperiencat.

Ata marrin pjesë në ëorkshope dhe leksione mbi teknologjinë dhe të ardhmen e saj.

Të mbledhur të gjithë së bashku ata ngjallin jo pak “panik”, pasi edhe kur kanë vepruar të vetëm, në jo pak raste janë bërë mjaft problematik, për individë, institucione, kompani apo dhe shtete të caktuara.