Komisioni për Mbikëqyrje e Llogaridhënie i Dhomën së Përfaqësuesve po zhvillon sot seancën e parë, si pjesë e një hetimi që synon nisjen e procedurave për shkarkimin e Presidentit Joe Biden.

Në një deklaratë të Kryetarit të Komisionit, ligjvënësit republikan Jim Comer, përpara fillimit të seancës, thuhej se ajo do të përqendrohej në çështje kushtetuese dhe ligjore.

Po kështu zoti Comer tha se do të paraqiten ato që ai quajti ‘prova të zbuluara deri më sot dhe do të dëgjohen ekspertë ligjorë dhe financiarë lidhur me shkeljet e mundshme të familjes Biden”.