Deputeti i Partisë Demokratrike, Edmond Spaho, ka dalë në foltoren e Kuvendit menjëherë pas fjalës së gjatë të kryeministrit Rama për Portin e Durrësit, ku nuk munguan edhe akuzat dhe frazat ofenduese për opozitën.

Spaho në fjalën e tij dhe se ndaj kryeministrit duhen marrë masa për fjalët që i drejton opozitës.

Na quajti, gomarica, të paktën të na quante gomerë,” tha Spaho ndër të tjera.

Po ashtu ai shtoi: “Ramën po ta krahasonim me ndonjë kafshë do t’i përshtatej heina, sepse hiena ha vetëm mish, ndërsa Rama ha vetëm një gjë…