Një ngjarje e frikshme ndodhi për sulmuesin e Anglisë, Rahim Sterling, shtëpia e të cilit u grabit nga disa njereëz të maskuar dhe armatosur, teksa familja e tij ishte ende Brenda.

Për këtë arsye ai e humbi ndehsjen me Senegalin dhe u detyrua të kthehej menjëherë në Londër për të qëndruar pranë bashkëshortes dhe fëmijëve të tij.

Duket se tashmë ai është kthyer sërish në Katar, për t’u bashkuar me kombëtaren e tij dhe të jetë gati për sfidën ndaj Francës të shtunën e 10 dhjetorit.