Kryetari i Partisë Demokratike në degën e Durrësit, Igli Cara ka uruar besimatrët myslimanë për festën e Fitër Bajramit.

Gjatë një postimni në “Facebook”, Cara shprehet se “në këtë Ditë të Shenjtë të Bajramit të Madh t’i lutemi Zotit që ta pranojë sakrificën dhe adhurimin, duke e kthyer në shëndet dhe mbarësi, për secilin prej jush!”

Postimi i plotë:

Në këtë Ditë të Shenjtë të Bajramit të Madh t’i lutemi Zotit që ta pranojë sakrificën dhe adhurimin, duke e kthyer në shëndet dhe mbarësi, për secilin prej jush!

Besimi është përjetim, që na afron me njëri-tjetrin dhe me Krijuesin. Duke besuar, duke sakrifikuar, duke u solidarizuar çdo ditë merr kuptim!

Me zemrat dhe tryezat plot!

Gëzuar miqësisht!