Prokurori i Rrethit Berat, Dritan Gripshi është kërcënuar nga një qytetar ditën e sotme.

Ka qenë vetë prokurori Gripshi i cili ka kallazuar penalisht Anqon Qakon.

Burim bëjnë me dije se Qako ka ofenduar dhe kërcënuar prokurorin Gripshi, ndërsa ky i fundit ishte duke dalë nga ambientet e gjykatës pas një seance gjyqësore.

Menjëherë është bërë ndalimi dhe shoqërimi i Qakos në ambientet e policisë. Andon Qako njihet gjithashtu si person që mbron kauzën e kafshëve, ndërsa bëhet e ditur se kjo nuk është hera e parë që ai ofendon dhe shan prokurorët.

Edhe më herët Qako ka sharë dhe kërcënuar Prokurorët e rethit Berat përmes rrjeteve sociale.