Kërkohen 10 punonjëse në fasoneri!
Kompania në industrinë e prodhimit dhe asemblimit të linjave elektrike në sektorin automotiv ka shpallur 10 pozicione të lira pune.

Pagesa mujore fillon nga 40.000 lekë të reja (nga e hëna në të premte 07:00-15:30)

*Kontrata pune + siguracione + transport
*Stafi është i përbërë vetëm nga femra
Adresa: Lagja 14, ish-plastika, Shkozet, Durrës

Cel:0694077877
Cel:0675513959