Ardian Muka, Arian Dedej, Denion Shengjergji, Dritan Burgija, Fatbardha Kadiu, Jola Hysaj, Osman Stafa dhe Lorin Hoxha.

Këto janë figurat e PD-së nga Durrësi, që rezultojnë ndër 150 emrat më të votuar për Këshillin Kombëtar të PD.

150 kandidaturat më të votuara kanë dalë nga lista me rreth 420 emra që u votuan dje nga delegatët e Kuvendit Kombëtar të PD.