Një 45-vjeçar i shpallur në kërkim është arrestuar nga policia në Tropojë. Në pranga ka rënë Isa Mulgeci nga fshati Lekurtaj i Tropojës.

45-vjeçari është dënuar me vendim të formës së prerë nga Gjykata e Apelit me 1 vit e 8 muaj burgim.

Ai është dënuar për veprën penale të kundërshtimit të punonjësit të policisë dhe rendit publik.