Shenja më e zgjuar e horoskopit është Ujori. Sipas astrologëve, të lindurit me Diellin në këtë shenjë shfaqin aftësi të rritura njohëse dhe nivele të larta të IQ-së.

Mendjet e tyre mendojnë përpara të tjerëve dhe lëvizin në rrugë shumë progresive. Me planetin e tyre sundues Uranin, planetin e inovacionit dhe krijimtarisë, ata menaxhojnë dhe përpunojnë shpejt të dhënat dhe gjejnë lehtësisht zgjidhje për problemet.

Kjo shenjë shquhet për vlerat e saj morale dhe nevojën e saj për të ndihmuar shoqërinë të përmirësohet duke marrë rreziqe dhe duke arritur gjëra përpara se të tjerët të vënë re ndryshimin.