📌Kompania lider në Kujdesin ndaj Klientit COVISIAN ALBANIA kërkon talentë për zyrën e 📍DURRËSIT!

🧨Dëshironi të përfshiheni në një kompani shumëkombëshe që kujdeset për njerëzit e saj?

📞Dëshironi të filloni një karrierë në botën e telekomunikacionit?
Na dërgoni CV-në tuaj dhe bashkohuni me ne!

🛑NE OFROJME🛑
💶Kurs trajnimi me pagesë
💰Pagesa për orë ndër më të lartat në sektor, e barabartë me 400 lekë neto;
📈Rritje për orë për mbrëmje, fundjavë dhe punë shtesë;
🦾Mbështetje dhe përditësim të vazhdueshëm, në një mjedis pune të ri dhe dinamik;
✅Kontratë pune të përhershme;
✅Shpërblimet mujore për KPI-të kryesore operative;
💸Bonus mirëseardhjeje 20 000 lekë NETO;
✅Bonus për çdo mik që sillni me vete në shoqëri, 5000 lekë NETO;
✅Shtabe moderne të aksesueshme me transport publik;
✅Makina shitëse për ushqime dhe pije;
✅Dhomë pushimi;
✅Puna në Smart Working menjëherë pas trajnimit;
✅Pajisjet e korporatave të gjeneratës së fundit

🔊Kërkesat minimale të kërkuara nga roli

· Disponueshmëria e menjëhershme
· Njohuri të mira të aplikacioneve kryesore të IT
· Dialektikë e shkëlqyer dhe rrjedhshmëri e gjuhës italiane

👇🏻Na kontaktoni TANI nëpërmjet një prej këtyre kanaleve👇🏻

www.covisian.al
💾[email protected]
📞069 60 45 218