Kompania “DyrrahSped” kërkon të punësojë kontrollore cilësie për një nga markat e modës italiane.

Kandidatet e interesuara duhet të kenë përfunduar degën Inxhinieri tekstile /Stilim & modelim  ose të kenë njohuri të zgjeruara në prodhimin e veshjeve.

Preferohen kandidatet me eksperiencë pune.  

Kandidatet e interesuara duhet të kenë njohuri të gjuhës italiane dhe të jenë të gatshme për të punuar në grup.

“DyrrahSped” ofron kushte shumë komode pune dhe pagë të kënaqshme.

Të interesuarat të dërgojnë CV-në në adresën e e-mailit: [email protected]

Për informacione më të hollësishme kontaktoni në numrin e telefonit: +355 69 952 9756