Lemuri është kafsha më e re që i është shtuar Kopshtit Zoologjik në kryeqytet që i ngjan Mbretit Julien, personazhit të filmit të animuar Madagascar.

Kryebashkiaku i Tiranës, Erion Veliaj, publikon videon e lemuri nga Kopshti Zoologjik.

“Uaaau! Mbreti JULIEN ka ardhur në #TiranaZooPark🐝🐻🐆🦅. Kush do ta vizitojë i pari lemurin?”, shkruan Veliaj në rrjetet sociale, duke ftuar kështu fëmijët dhe të rriturit të vizitojnë Kopshtin Zoologjik