Në mesnatë besimtarët e krishterë në të gjithë botën festojnë lindjen e Jezu Krishtit.

Agjensia e lajmeve Durrëslajm.com duke iu përcjellë urimet më të mira për këtë festë, e cila shpërndan anembanë globit mesazhin e shpresës dhe të përtëritjes, dashurisë dhe mirësisë, tolerancës dhe mirësisë mes njerëzve ju propozon një galeri fotosh, ku njerëz të vendeve e rracave të ndryshme mblidhen e festojnë në paqe e mirëkuptim lindjen e mesisë.

Gëzuar Krishtlindjen dhe  virtytet e paqja mbretërofshin në zemrat tuaja.